PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η Ν.Δ. προτείνει τον Αθ. Κουτρομάνο για πρόεδρο του ΕΣΡ


Τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο προτείνει η Νέα Δημοκρατία για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, επισημαίνοντας πάντως πως πρώτα «πρέπει να καταργηθούν οι προβληματικές διατάξεις του νόμου Παππά και μετά να γίνει η επιλογή των προσώπων για το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο».

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα κάνει ένα ακόμα υπεύθυνο βήμα για την άρση του αδιεξόδου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνοντας πως ο κ. Κουτρομάνος είναι ένα πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Πρόσθεσε πως η πρόταση νόμου που παρουσίασε η Ν.Δ., η οποία καταργεί το νόμο Παππά, και η υποψηφιότητα του κ. Κουτρομάνου επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη συμβολή της για λύση.

Όπως είπε, είναι η προϋπόθεση για να μπει οριστικό τέλος στη σημερινή νοσηρή κατάσταση και στα αδιέξοδα που προκάλεσε η κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για αυταρχικές μεθοδεύσεις, «με όχημα τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά, για τη χειραγώγηση της ενημέρωσης» που όπως είπε, οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Τόνισε πάντως πως «η επαναφορά της θεσμικής τάξης με την κατάργηση των προβληματικών διατάξεων του νόμου Παππά, προηγείται της επιλογής των προσώπων που θα συγκροτήσουν το ΕΣΡ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment