Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η Μέρκελ προτείνει σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων



Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα προτείνει στους 16 πρωθυπουργούς των κρατιδίων της χώρας την σταδιακή χαλάρωση των περιορισμών, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.

Η Μέρκελ θα συναντηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα με τους υπόλοιπους αξιωματούχους και ενώ κορυφώνεται η συζήτηση για το αν θα πρέπει να διατηρηθούν οι υπάρχοντες περιορισμοί, δηλαδή τα κλειστά σχολεία και τα κλειστά καταστήματα, μέχρι αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Μέρκελ, τα καταστήματα θα μπορούσαν να ανοίξουν ξανά σε περιοχές με το επταήμερο ποσοστό κρουσμάτων κορωνοϊού μικρότερο από 35 ανά 100.000 άτομα. Τα ξενοδοχεία θα μπορούσαν επίσης να ανοίξουν σε περιοχές όπου το ποσοστό είναι μικρότερο από 20. Στη Γερμανία συνολικά, το ποσοστό αυτό μειώνεται σταθερά έπειτα από την κορύφωσή του πριν από τα Χριστούγεννα, οπότε και έπιασε το 200.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Βούτσιτς θέλει να φιλοξενήσει συνάντηση Πούτιν – Τραμπ

Peristeri News

Ουκρανία: Ημερολόγιο νεκρού στρατιώτη της Βόρειας Κορέας αποκαλύπτει φρικτές τακτικές

Peristeri News

Η Τουρκία προειδοποιεί τη Γαλλία για τη Συρία

Peristeri News

Leave a Comment