PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Μενεγάκη, ο Στρος Καν και η καμαριέρα (v)


Ο απολαυστικός Λάκης Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο οποίος πήρε ξεσκονόπανα και σφουγγαρίστρες και ντύθηκε καμαριέρα για να δώσει όλες τις απαντήσεις…

Της τρελής το πανηγύρι έγινε μέσα στην σουίτα του Ντομινίκ Στρος Καν. Η καμαριέρα με τον Μεσιέ Ντομινίκ αντάλλαξαν λόγια που λίγοι γνωρίζουν.

Ιδού ο διάλογος:

Καμαριέρα: «Ηello… Mr Stros… Can i… stros;» ρώτησε η Οφηλία.

Μόλις είδε τον Ντομινίκ μπροστά της, φώναξε: «Τι πα να καν;»

Κι ο Stros φωνάζει «εδώ θα σε ξεκάν!».

«Μη… μην έρχεσαι κατά πάν», του είπε, αλλά ο ασυγκράτητος επικεφαλής του ΔΝΤ της είπε «Ωραία έλα εσύ και κάτσε… απάν…»

«Κύριε Stros Καν δεν κάνει αυτά που καν…».

Ο απολαυστικός διάλογος ανήκει στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος πήρε ξεσκονόπανα και σφουγγαρίστρες και ντύθηκε καμαριέρα για να δώσει όλες τις απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει το θέμα του Στρος Καν.

Είχε δε και την απάντηση για το λόγο που ο Στρος Καν άφησε το κινητό του στην σουίτα: «610 αναπάντητες του Γιώργου βρήκανε στο κινητό του, ήταν δυνατόν να μην το πετάξει;».

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι σύντομα θα γυριστεί τριλογία από… τσόντες με πρωταγωνιστή τον Στρος Καν, με την πρώτη να έχει τον τίτλο «Σκύψε χρεωκοπημένη» και τις άλλες δύο να αφορούν το… «Μουνημόνιο» και τον… «Πουτανικό».

Τέλος, μετέφερε την πληροφορία ότι ο Γάλλος πολιτικός ζήτησε να προσλάβει ελληνίδα δικηγόρο που εξειδικεύεται σε συγκεκριμένες υποθέσεις στιγμιαίων λαθών. Ποια; Την… Αλίκη του Πασχάλη!!!

Της το φυλούσε της Ελένης από νωρίς νωρίς ο Λάκης. Αφού σχολίασε την στάση του σκύλου που είχε αναπαραστήσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, παρουσίασε ολόκληρο νούμερο με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Βίκυ Σταυροπούλου, σε ρόλο Ελένης που βρισκόταν σε στάση… σκύλου.

Αφορμή στάθηκε η συγκεκριμένη στάση, την οποία έδειξε ο γυμναστής και κολλητός φίλος του συντρόφου της Ελένης Μάκη Παντζόπουλου, που έκανε πριν από καιρό γυμναστική στον Καφέ.

Ποιος ξέρει πόσο καιρό το κρατούσαν στο Τσαντίρι που το έδειξαν στις 17 Μαϊου, όταν η εικόνα υπάρχει από τις 24/03/2011!

Ναι, στις 24 Μαρτίου ήταν που ο κολλητός του Ματέο βγήκε στον Καφέ για να δείξει στην στάση του σκύλου στα τέσσερα, αλλά το Τσαντίρι την σχολίασε σχεδόν 2 μήνες μετά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment