Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η μεγάλη έκθεση «Φυτά και Κήπος» επιστρέφει στο Περιστέρι



Μετά από ένα μικρό διάλλειμα λόγω πανδημίας η μεγάλη έκθεση «Φυτά και Κήπος» επιστρέφει στο Περιστέρι.

Η έκθεση που αγαπήθηκε από τους Περιστεριώτες και όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 15 Μαΐου στο Άλσος Περιστερίου με ελεύθερη είσοδο.

Το ωράριο της έκθεσης θα είναι από τις 11:00 μέχρι και τις 22:00 με εύκολη πρόσβαση και για τους πολίτες εκτός της πόλης μέσω του σταθμού Μετρό «Ανθούπολη».

Στην έκθεση «Φυτά και Κήπος» συμμετέχουν επαγγελματίες και έμποροι ανθοκομικών από την πόλη του Περιστερίου και τη Δυτική Αθήνα, με μεγάλη ποικιλία φυτών-λουλουδιών και ειδών κήπου.

Όλοι οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τις καθιερωμένες «Μουσικές Ανάσες», με τραγούδια από ταλαντούχους μουσικούς, παιδικές παραστάσεις και παραστάσεις Καραγκιόζη.

Η έκθεση πλαισιώνεται από το πανέμορφο Άλσος με παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμιο, υπαίθριο γυμναστήριο και πράσινες διαδρομές περιπάτου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόγραμμα δράσεων Φεβρουαρίου 2026 των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Ποιες συναυλίες θα γίνουν τις Απόκριες στο Περιστέρι – Το Εκθεσιακό Κέντρο φοράει γιορτινά

Peristeri News

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment