PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Η Μαρία Συρεγγέλα στο Ειδικό Λύκειο Ιλίου και στο Χαμόγελο του Παιδιού


Ανταποκρινόμενή στο κάλεσμα των μαθητών η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα βρέθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ειδικού Λυκείου Ιλίου, το οποίο στεγάζεται στους χώρους του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν εορταστικές, χαρούμενες, αλλά και ιδιαίτερα συγκινητικές, με τα παιδιά να ψέλνουν τα κάλαντα στην κα Συρεγγέλα.

Η Γραμματέας και Βουλευτής θαύμασε τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των έφηβων μαχητών της ζωής, ψώνισε χειροποίητα γούρια και άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα της σχολικής καθημερινότητας των μαθητών και του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Λυκείου και δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να διευκολύνει τη λειτουργία του σχολείου.

Νωρίτερα η κα Συρεγγέλα επισκέφτηκε το Χαμόγελο του Παιδιού όπου ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του οργανισμού, κ. Κώστα Γιαννόπουλο στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» και στο Επιχειρησιακό Κέντρο από όπου συντονίζεται η λειτουργία: της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056, της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και της Ευρωπαϊκής Γραμμής Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων 116111.

Ούσα ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα που αφορούν παιδιά, η κυρία Συρεγγέλα συζήτησε αναλυτικά με τον Πρόεδρο για τις δράσεις του οργανισμού, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ενώσει η πολιτεία τις δυνάμεις της με τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών ώστε να προστατευτούν τα δικαιώματα όλων των παιδιών και επισκέφθηκε, επίσης, το εθελοντικό δημιουργικό εργαστήρι και το Κοινωνικό Πολυιατρείο του οργανισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment