PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η μαγκιά του Αναστασίου με ένα Περιστεριώτη


Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς αφού έχει ολοκληρωθεί μόλις μια αγωνιστική αλλά ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να περάσει τη νοοτροπία του στον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας τεχνικός από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του προπονητή στην Περιστεριώτικη ομάδα έκανε γνωστές τις προθέσεις του τόσο στους παίκτες όσο και στα στελέχη της ομάδας.

Έδωσε μεγάλη βαρύτητα από την πρώτη στιγμή στον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας, κάτι που κρινόταν απαραίτητο λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και “ανάγκασε” τους ποδοσφαιριστές του να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση με έμφαση στη μείωση λίπους στο σώμα τους. Πράγματι η υψηλή ένταση στις προπονήσεις της προετοιμασίας και όχι μόνο αλλά και οι ατομικές των παικτών τους βοήθησαν στο να φτάσουν εκεί που ήθελε ο Αναστασίου.

Για όσους έχουν αγωνιστεί επαγγελματικά ή και ερασιτεχνικά γίνεται αντιληπτό ότι η κατεύθυνση που έχει δοθεί από τον προπονητή του Ατρόμητου θα βοηθήσει μελλοντικά στο δύσκολο πρόγραμμα που έπεται.

Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που θέλει χρόνο για να πιστωθεί στον Αναστασίου αλλά για ένα άλλο σημείο μπορούμε σίγουρα να του το πιστώσουμε από τώρα.

Βλέποντας και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ο Ατρόμητος έχει την ομάδα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή Ελλήνων κάτι που συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια αλλά ενισχύεται παραπάνω από το νέο τεχνικό της ομάδας.

Η έλευση των Γούτα, Χαρίση και Βέλλιου ως βασικές επιλογές στην 11αδα της ομάδας έναντι κάποιων δευτερότριτων παικτών από πρωταθλήματα του εξωτερικού έδειξαν από πρώτο χέρι ότι ο Ατρόμητος θα στηριχθεί και φέτος στο ελληνικό στοιχείο αν συνυπολογίσει κανείς και τους Ρισβάνη, Κατράνη, Κιβρακίδη και Μανούσο που έχουν θέση βασικού.

Στα συν του Αναστασίου η στήριξη στον Σπύρο Νάτσο που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία όλα αυτά τα χρόνια και είναι ένα παιδί που δουλεύει αρκετά αλλά και στους Θεοδωράκη και Μανδά που συνθέτουν την τριάδα των τερματοφυλάκων αλλά και του Στρούγγη που όπως φαίνεται υπολογίζονται πλήρως για τα μελλοντικά πλάνα του συλλόγου.

Κλείνοντας θα σταθούμε σε αυτό που αναφέρει και ο τίτλος του άρθρου. Τη μαγκιά του Αναστασίου με ένα Περιστεριώτη. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Γιώργο Νταβιώτη. Πρόκειται για ένα παίκτη που έχει μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ατρόμητο. Έμπειροι συμπαίκτες του, ο Νταμίρ Κάναντι αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου όπως έδειξε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις για τον 21χρονο Περιστεριώτη. Παίκτης με τρομερή τεχνική κατάρτιση που έχει πολύ καλές διαβιβάσεις της μπάλας και με μεγάλο ποδοσφαιρικό εγωισμό. Σίγουρα ο προπονητής του γνωρίζει καλύτερα αλλά αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο μεθοδικά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Άραγε πόσα χρόνια πίσω πρέπει να πάμε για να βρούμε κάποιον Περιστεριώτη να έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ατρομήτου;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment