PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η Λαϊκή Ενότητα για τις δηλώσεις Δ. Μάρδα



Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα, κάνοντας λόγο για «απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα, που ξεπερνάει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας».

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, στην ανακοίνωσή του, κατηγορεί την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Εξωτερικών για δηλώσεις του «προσβάλλουν βάναυσα την ανθρωπιά του ελληνικού λαού, την ιστορία και τον πολιτισμό μας».

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας αναφέρει «οι δηλώσεις του κ. Μάρδα για την ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής σε πρόσφυγες που επενδύουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, αναδεικνύουν ένα απολύτως απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα, που ξεπερνάει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας, αντιμετωπίζοντας τους πρόσφυγες ανάλογα με του ”πουγκί’ τους».

« Εντύπωση προκαλούν οι αντιδράσεις άλλων μνημονιακών κομμάτων, τα οποία δεν θεωρούν ότι από τις δηλώσεις Μάρδα προσβάλλεται η ανθρωπιά του ελληνικού λαού αλλά η έννοια του επενδυτή», συμπληρώνει η ΛΑΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment