PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Lady Gaga δήλωσε πτώχευση


Ξοδεύοντας 1,82 εκατ. δολάρια μέσα σε 18 μήνες για τα κοστούμια που χρειάστηκε να φορέσει σε 200 συναυλίες ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της περιοδείας της Monster’s Ball tour.

Η Lady Gaga παραδέχτηκε ότι πτώχευσε, ξοδεύοντας 1,82 εκατ. δολάρια μέσα σε 18 μήνες για τα κοστούμια που χρειάστηκε να φορέσει σε 200 συναυλίες ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της περιοδείας της Monster’s Ball tour.

«Εκτός από το γεγονός ότι ξόδεψα τα πάντα για το show και ότι δεν είχα ιδέα… τι άλλο να πω; Θυμάμαι μάλιστα, που όλοι έλεγαν ότι δεν έχω λεφτά και εγώ αναρωτιόμουν: “Μα, γιατί το λένε αυτό; Αυτό είναι γελοίο. Έχω 5 Νο.1 singles”… και μετά μου είπαν ότι έχω επίσης και ένα χρέος 3 εκατ. δολάρια»!

Επειδή τα χρήματα δεν ήταν και τόσο σημαντικά για εκείνη, όπως λέει δεν είχε ιδέα για την οικονομική της κατάσταση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Stephen Fry για τους Financial Times είπε: «Ειλικρινά, τα χρήματα δε σημαίνουν τίποτα για μένα. Τα μόνα ακριβά πράγματα που έχω “αγοράσει” είναι η επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας μου και μία Rolls Royce για την επέτειο των γονιών μου».

«Κι αυτό γιατί ο μπαμπάς μου κυκλοφορούσε με το παλιό αυτοκίνητο με πινακίδες “Lady Gaga” και τον ακολουθούσαν παντού. Έτσι του πήρα ένα καινούριο αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment