PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας είναι μονόδρομος»



«Θέατρο του παραλόγου» χαρακτήρισε τη συνάντηση των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων η Δημοκρατική Συμμαχία,διά στόματος του Λευτέρη Αυγενάκη,καθιστώτας απαραίτητη τη δημιουργία «κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης».

«Θέατρο του παραλόγου» χαρακτήρισε τη συνάντηση των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων η Δημοκρατική Συμμαχία, διά στόματος του Λευτέρη Αυγενάκη, κάνοντας λόγο για «άνευ προηγουμένου ξεκατίνιασμα των εξαπτέρυγων των δύο αρχηγών», αλλά και για επιτακτική ανάγκη της δημιουργίας «κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης».

«Μετά τη βροχή των αλληλοκατηγοριών των εξαπτέρυγων των αρχηγών των δύο παλαιών μεγάλων κομμάτων, συνεχίζεται και σήμερα το θέατρο του παραλόγου» τόνισε και πρόσθεσε πως, ενώ «η Ελλάδα ζει πρωτοφανώς κρίσιμες στιγμές», ωστόσο δεν φαίνεται οι Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς να μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης τούς χαρακτήρισε «πολύ μικρούς για την περίσταση πολιτικούς άνδρες».

«Εχθές γίναμε μάρτυρες μίας ακόμη αποτυχημένης προσπάθειας διαμόρφωσης συναίνεσης. Βιώσαμε και πάλι ότι για κάποιους το κομματικό όφελος είναι σημαντικότερο από το εθνικό. Σήμερα, μία μέρα μετά, με τη συμβολή των ενεργών μέσων ενημέρωσης έχει ξεκινήσει ένα άνευ προηγουμένου “ξεκατίνιασμα” των εξαπτέρυγων των δύο αρχηγών. “Σου είπα, μου είπες, με έβρισες, σε έβρισα”… Ωστόσο, κανένας δεν είπε ότι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες προηγείται η Ελλάδα από τους προσωπικούς διαξιφισμούς και τις προσωπικές μικροκομματικές φιλοδοξίες» επεσήμανε.

Τέλος, υπογράμμισε πως λύση είναι μία κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης. «Ως άμεση και επιτακτική προτεραιότητα παραμένει ο σχηματισμός κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης με ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση. Έστω και τώρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια, η βία και οι καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας είναι μονόδρομος και μόνο αυτή μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment