PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η κορυφαία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου


Συζητείται την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30 ο δημοτικός Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2012

Η κορυφαία συνεδρίαση της χρόνιας του Δημοτικού Συμβουλίου χαρακτηρίζεται σ’ αυτή που συζητείται το θέμα του προϋπολογισμού νέου έτους και του τεχνικού προγράμματος, γι’ αυτόν το λόγο χαρακτηρίζεται ως «ειδική» από δημοτικό κώδικα και εν συνεχεία σήμερα από τον περιβόητο «Καλλικράτη».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 – 69 του Ν. 3852/ 2010 η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεκταρία Ευσταθιάδου συγκάλεσε ειδική συνεδρίαση του σώματος την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση τεχνικού προγράμματος του Δήμου, έτους 2012

2. Έγκριση προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2012

Τακτική Συνεδρίαση

Μιάμιση ώρα πριν θα προηγηθεί η τακτική συνεδρίαση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2011(εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.).

2. Τροποποίηση- συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 863/2006 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον καθορισμό των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων (Οικονομική Επιτροπή).

3. Έγκριση πίστωσης 15.000,00 ευρώ για την προμήθεια πετρελαίου κίνησης. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Λώλος Β.).

4. Λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση τoυ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες Δυτικής Αττικής «Η ΕΛΠΙΔΑ»(εισηγήτρια: Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ. )

5. Καθορισμός συμβιβαστικά της τιμής μονάδος για την προσκύρωση εκτάσεως στην ιδιοκτησία του Ευαγγέλου Πανά και Ουρανίας Λόγου στις οδούς Ναούσης και Σοφίας Βέμπο. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Λύκος Π.).

6. Διόρθωση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με αναπηρικές θέσεις στάθμευσης. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Λύκος Π.).

7. Επανέγκριση πίστωσης 55.000 € για τη μερική εξόφληση οφειλής παρελθόντος έτους. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.).

8. Επικύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.).

9. Λήψη απόφασης για μετατόπιση περιπτέρου επί της οδού Κύπρου 1 και Εθν. Μακαρίου (Εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

10. Λήψη απόφασης για την ονομασία του Ολυμπιακού Κέντρου Πυγμαχίας Περιστερίου σε «Γιώργος Στεφανόπουλος-Ολυμπιονίκης Πυγμαχίας» (Εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

11. Λήψη απόφασης για την ονομασία ανώνυμου οδού στο Ο.Τ. 492 και της πλατείας μεταξύ τον οδών Μωρογιάννη, Ρόδου και Δ. Σολωμού (Εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment