PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η κοπέλα του Σταύρου Νιάρχου, μοντέλο της Victoria Secret



Η “Μπριζίτ Μπαρντό” της Αυστραλίας, το κορίτσι του Νιάρχου.

Πώς να μην είναι τρελός για εκείνη ο Σταύρος Νιάρχος, όταν έχει τέτοια γυναίκα στο πλευρό του; Η τελευταία φωτογράφηση της Τζέσικα Χαρτ, συντρόφου του Ελληνα γόνου της οικογένειας Νιάρχου, έγινε για λογαριασμό της Victoria’s Secret και η «Μπριζίτ Μπαρντό» της Αυστραλίας εντυπωσίασε ακόμη μία φορά με τα κάλλη της!

Στα 25 της χρόνια είναι ήδη γνωστή στην Αυστραλία, ενώ χάρη στη σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο ασχολούνται μαζί της όλα τα διεθνή media. Η Τζέσικα Χαρτ γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1986 και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ.

Το μόντελινγκ προέκυψε μάλλον τυχαία και ύστερα από παρότρυνση της θείας της και μίας οικογενειακής φίλης. Η καριέρα της άρχισε σε ηλικία δεκαπέντε ετών. Τότε ήταν που κέρδισε σε διαγωνισμό μόδας αυστραλιανού περιοδικού και την πλησίασαν ατζέντηδες για πρώτη φορά.

Πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, προλαβαίνοντας όμως να γίνει εξώφυλλο για την αυστραλιανή «Vogue». Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει, έτσι το κορίτσι με το ξεχωριστό χαμόγελο κατάφερε να γίνει γνωστό από την εμφάνισή του στο περιοδικό «Sports Illustrated», που κατά καιρούς έχει αναδείξει μερικά από τα ομορφότερα μοντέλα του κόσμου.

Εκείνη η φωτογράφηση έδωσε στη Χαρτ την απαραίτητη ώθηση ώστε να κλείσει και άλλες δουλειές και να συνεργαστεί με γνωστά brand names, όπως οι εταιρείες Guess, Triumph, Esprit, Target και Gap. Ακολούθησαν αρκετές διαφημίσεις και φωτογραφήσεις και το 2008 πέρασε από οντισιόν για ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, χωρίς πάντως να καταφέρει να πάρει κάποιον. Εν τέλει, εμφανίστηκε στη ριάλιτι σειρά του MTV «The City».

Οι τέλειες αναλογίες της ασφαλώς και τη βοήθησαν στην καριέρα της, αν και οι περισσότεροι στον χώρο της μόδας την ξεχωρίζουν από το χαρακτηριστικό χαμόόγελό της. Εξαιτίας του κενού που υπάρχει στα δύο μπροστινά δόντια της πολλοί την παρομοίωσαν με την Μπριζίτ Μπαρντό και η αλήθεια είναι πως υπάρχει σχετική ομοιότητα.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ PLAYBOY

Με τον Σταύρο Νιάρχο είναι μαζί έναν χρόνο και κάτι και ο περιζήτητος γόνος πάει για… ρεκόρ, αφού οι περισσότερες σχέσεις του δεν άντεξαν πάνω από λίγους μήνες. Φαίνεται πως στο πρόσωπο της Χαρτ ο Νιάρχος βρήκε τον… μάστορά του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2010 στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας της εταιρείας Karen Millen για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2011. Σύντομα άρχισαν τα πρώτα ραντεβού και από τότε είναι «αυτοκόλλητοι», δίνοντας συνέχεια το «παρών» σε πάρτι, επιδείξεις μόδας και άλλες κοσμικές εκδηλώσεις.

Η Χαρτ πήρε μια γεύση και από τα ελληνικά νησιά, αφού βρέθηκε σε Μύκονο και Σαντορίνη παρέα με τον αγαπημένο της. Προτού ο Σταύρος Νιάρχος έρθει στη ζωή της, η Χαρτ διατηρούσε δεσμό με τον συμπατριώτη της Νίκολας Ποτς, μέλος του ροκ συγκροτήματος Tamarama.

Η σχέση τους δεν προχώρησε, παρά το γεγονός πως αγόρασαν διαμέρισμα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων στη Νέα Υόρκη για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Χώρισαν το 2010 και λίγους μήνες αργότερα, στη ζωή της εντυπωσιακής Χαρτ ήρθε ο Σταύρος Νιάρχος. Θα μείνει, άραγε;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment