PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Κέιτ Γουίνσλετ γυμνή για τον Τεστίνο


Απέχει πολύ από το μοντέλο που θέλει τις νέες ηθοποιούς να περνούν τις ώρες τους με δίαιτες και γυμναστική.

Απέχει πολύ από το μοντέλο που θέλει τις νέες ηθοποιούς να περνούν τις ώρες τους με δίαιτες και γυμναστική. Η Κέιτ Γουίνσλετ, αποφάσισε να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά γυμνή ποζάροντας στον φακό του διάσημου φωτογράφου Μάριο Τεστίνο

«Γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερό του ταλέντο, χωρίς μάλιστα να αποτυγχάνει ποτέ, είναι να κάνει τις γυναίκες να δείχνουν υπέροχες» είπε η ηθοποιός ενώ απένειμε στον διάσημο φωτογράφο τιμητικό βραβείο για την συνολική προσφορά του στην τέχνη, κατά την διάρκεια γκαλά στο «El Museo del Barrio» της Νέας Υόρκης.

«Όταν ο Μάριο σε κοιτά και σου λέει “είναι ωραίο, αλλά νομίζω ότι θα ήταν ωραιότερο αν ήσουν γυμνή”, πώς μπορείς να αρνηθείς; Όποιες ανασφάλειες κι αν νιώθεις για το σώμα και την σιλουέτα σου ο Μάριο τις εξαφανίζει σαν μάγος».

Και πρόσθεσε: «Ενώ σου κάνουν μακιγιάζ και σου φτιάχνουν τα μαλλιά, φοράς ωραία ρούχα και αξεσουάρ αλλά εύχεσαι να είχες πιο απαλό δέρμα, λίγο πιο μακριά πόδια… έρχεται ο Μάριο, σε παίρνει από το χέρι και σου λέει: “μην ανησυχείς θα είναι καταπληκτικό”»

Όσο για τον διάσημο φωτογράφο -τον οποίο εμπιστεύτηκε ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ για τα επίσημα πορτρέτα τους- δήλωσε ότι το να πείσει την Κέιτ Γουίνσλετ να ποζάρει γυμνή για την νέα του έκθεση «Todo o Nada» -που θα γίνει τον Ιούλιο στην Ρώμη- ήταν τόσο απλό όπως η ίδια το περιέγραψε.

«Της ζήτησα να μου ποζάρει γυμνή και εκείνη απάντησε πολύ αυθόρμητα “Ok, Μάριο”». Απάντηση που όπως φαίνεται δεν εξέπληξε τον Τεστίνο καθώς όπως ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι περισσότερες γυναίκες νομίζω ότι με εμπιστεύονται. Ποτέ δεν θα τους απογοητεύσω».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment