PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η καθημερινότητα στο Περιστέρι παίρνει άριστα


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε συναντήσει μια άμεση παρέμβαση σε σημεία που είχαν πρόβλημα ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητα στο Περιστέρι.

Σε αυτό συμβάλλουν τα εξαιρετικά αντανακλαστικά των υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου και φυσικά του αρμόδιου Αντιδήμαρχου, Κώστα Ποθητού, ο οποίος δουλεύει στην κυριολεξία 24 ώρες το 24ωρο για το καλό της πόλης.

Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησαν κάποιες εργασίες καλλωπισμού και διαμόρφωσης των παρτεριών που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Κρέσνας με διαχωρισμό τους από το σημείο που περνούν τα αυτοκίνητα και τοποθέτηση δέντρων όπου δεν υπήρχαν.

Μια παρέμβαση που πήρε πολύ θετικές αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Μια ακόμα παρέμβαση αφορούσε την τοποθέτηση πεζοδρομιακής πλάκας σε δυο μικρά στενά του 3ου διαμερίσματος του Δήμου ενώ συνεχίστηκαν και οι μικρές διορθώσεις στους δρόμους με άσφαλτο.

Το επόμενο διάστημα που αποτελεί και την απόλυτα καλοκαιρινή περίοδο θα γίνουν ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις όσον αφορά την καθημερινότητα των πολιτών όπου αυτό απαιτηθεί.

Όπως και να έχει οι παρεμβάσεις και η καθημερινότητα στο Περιστέρι παίρνουν άριστα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment