PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η Κατερίνα Βουρλιωτάκη-Παπαδοπούλου υποψήφια με τον Δ. Κελάφα


Η κ. Κατερίνα Βουρλιωτάκη-Παπαδοπούλου είναι παιδαγωγός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά.

Η κ. Κατερίνα Βουρλιωτάκη-Παπαδοπούλου είναι παιδαγωγός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά.

Πτυχιούχος της παιδαγωγικής Ακαδημίας, συνέχισε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που αποφοίτησε ως αριστούχα. Επιλέχτηκε από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Πειραιά και μπήκε στην ομάδα εργασίας του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ.Πόρποδα. Παρακολούθησε σπουδές στην δυσλεξία και στις μαθησιακές δυσκολίες. Έδωσε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου για το τμήμα Ψυχολογίας. Συνεργάστηκε με την Φιλοσοφική σχολή Αθηνών στην πραγματοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας σε μαθητές αλλοδαπούς και παλιννοστούντες με την λειτουργία για πρώτη φορά φροντιστηριακού τμήματος στο σχολείο όπου υπηρετεί.

Ίδρυσε σχολή γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου που υπηρετεί κ. Μιχάλη Κριτσιωτάκη για την ψυχολογική επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους.

Δέχτηκε και εφάρμοσε το πρωτοποριακό τότε πρόγραμμα της ευέλικτης ζώνης στο σχολείο της με τον τότε σχολικό σύμβουλο κ. Νικολούλη Νικόλαο με θέμα το Δάσος σε μαθητές της Β’ τάξης, το όποιο παρουσίασε επίσης το 2004.Μετέπειτα η ευέλικτη ζώνη καθιερώθηκε επίσημα στο αναλυτικό πρόγραμμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατάγεται από το Γεράνι Χανίων Κρήτης. Το 2004 εκλέχτηκε στην αδελφότητα Κρητών Περιστερίου ως ταμίας του Συλλόγου για δυο χρόνια, κατόπιν είχε την τιμή να υπηρετεί το θεσμό του Συλλόγου ως Γενική Γραμματέας για τέσσερα συνεχή χρονιά όπου το 2010 παραιτήθηκε.
Στις δημοτικές εκλογές του 2006 είχε την τιμή να εκλεγεί ως διαμερισματική σύμβουλος του 3ου διαμερίσματος Περιστερίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Λαλένη. Από τότε ασχολείται με τα κοινά του Δήμου.

Υπήρξε μέλος του διοικητικού συνοικιακού συμβουλίου του 7ου και 8ου διαμερίσματος Περιστερίου και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του τότε 4ουΓυμνασίου Περιστερίου.

Είναι παντρεμένη με τον Περιστεριώτη κ. Παπαδόπουλο Γιώργο και έχει μια κόρη.

Ο Δημήτρης Κελάφας ευχαρίστησε την κ. Κατερίνα Βουρλιωτάκη-Παπαδοπούλου για τη συμπόρευσή της στην ευρεία ενωτική κίνηση της Παράταξης «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η φίλη Κατερίνα είναι ένας σπάνιος άνθρωπος, μια εξαίρετη Παιδαγωγός, με σημαντική και καταξιωμένη δράση τόσο στα σχολικά δρώμενα όσο και στην κοινωνική και πολιτική ζωή. Και ιδιαίτερα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη, το κοινό μας όραμα, η κοινή γραμμή πλεύσης, η αγάπη μας για τη μαθητιώσα νεολαίαμας και οι κοινές μας ευαισθησίες κάνουν τον αγώνα μας πιο όμορφο.

Η Κατερίνα έχει περάσει τις ευαισθησίες και το πάθος της για δημιουργία και προσφορά και στα κοινά του Δήμου. Πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί από δω και πέρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment