PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Kate Moss αρραβωνιάστηκε


Oι φήμες «πάνε και έρχονται» εδώ και μήνες, αλλά τα δημοσιεύματα το θεωρούν δεδομένο.

Oι φήμες «πάνε και έρχονται» εδώ και μήνες, αλλά τα δημοσιεύματα το θεωρούν δεδομένο: η Kate Moss αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Jamie Hince.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το 37χρονο σούπερ μοντελ φαίνεται να έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του 40χρονου κιθαρίστα των «The Kills».

Και μπορεί τα ταμπλόιντς να ήθελαν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί από το προηγούμενο καλοκαίρι, ο εκπρόσωπος τους όμως είχε αρνηθεί τα πάντα λέγοντας ότι έκαναν απλά διακοπές στην Τοσκάνη.

Στα τωρινά δημοσιεύματα πάντως ο Jamie, φαίνεται να έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στις αρχές της εβδομάδας καθώς και ότι η Kate, είπε το πολυπόθητο «ναι». Πληροφορίες τους θέλουν να έχουν ήδη διαλέξει το δαχτυλίδι του αρραβώνα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Pete Dohert, σε μια συναυλία της μπάντας του Jamie το 2007 μέσω κοινής τους φίλης. Φίλος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε πως οι δυο τους ζουν, έχοντας τον γάμο ως το επόμενο βήμα στο μυαλό τους, κάτι που φημολογείται ότι θα γίνει στις 2 Ιουλίου με την 8χρονη κόρη της Μoss, Lila Grace να είναι παρανυφάκι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment