PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η καμπάνια υπέρ του Brexit αναστέλλεται για το Σάββατο, κανονικά την Κυριακή


Η επίσημη καμπάνια για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ακύρωσε τις δραστηριότητές της για το Σάββατο, λόγω της δολοφονίας της βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ, ωστόσο θα προχωρήσει κανονικά σε προγραμματισμένη συγκέντρωση την Κυριακή.

Η Κοξ ήταν φανατική υπέρμαχος της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε. και δέχθηκε επίθεση στην εκλογική της περιφέρεια στη βόρεια Αγγλία την Πέμπτη.

Καμία δημόσια δραστηριότητα σχετική με το δημοψήφισμα δεν διεξήχθη από την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή, ενώ και η καμπάνια υπέρ της παραμονής του Η.Β. στην Ε.Ε. ακύρωσε κάθε δραστηριότητα για το Σάββατο.

Ο εκπρόσωπος της καμπάνιας Vote Leave διευκρίνισε ωστόσο ότι οι οπαδοί του Brexit συνεχίζουν τη διανομή φυλλαδίων σε τοπικό επίπεδο.

Την Κυριακή, στη μεγαλή συγκέντρωση υπέρ του Brexit, αναμένεται να μιλήσουν υψηλόβαθμοι υποστηρικτές της εξόδου της Μ. βρετανίας από την Ε.Ε., όπως ο πρώην δήμαρχος Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάικλ Γκόουβ, αμφότεροι στελέχη του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος του Ντέιβιντ Κάμερον.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Leave a Comment