Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η Ιταλία επιδιώκει να συνδυάσει δημοσιονομική πειθαρχία με ανάπτυξη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την άποψη πως η Ιταλία προσπαθεί να επιτύχει τον συνδυασμό δημοσιονομικής πειθαρχίας και ανάπτυξης, εξέφρασε ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι.

Την άποψη πως η Ιταλία προσπαθεί να επιτύχει τον συνδυασμό δημοσιονομικής πειθαρχίας και ανάπτυξης, εξέφρασε ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι.

«Η Ιταλία πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στη δημοσιονομική πειθαρχία και παράλληλα να διαμορφώσει ένα σχέδιο για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης του υπουργικού συμβουλίου της ιταλικής τεχνοκρατικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του υπουργικού συμβουλίου, κατά τους επόμενους μήνες η Ρώμη θα εστιάσει την προσοχή της στη μείωση του δημόσιου χρέους, που ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε περίπου 1,96 τρισεκατομμύρια ευρώ (121% του ΑΕΠ), την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την υποστήριξη νέων επιχειρήσεων και τη μείωση του ενεργειακού κόστους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment