Viber
PeristeriNews.gr
Media

Η ΙΜΑΚΟ κάλεσε την αστυνομία!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Απολύσεις με περιπολικά και αστυνομικούς!

Απολύσεις με περιπολικά και αστυνομικούς!

Η ΙΜΑΚΟ δεν περιορίστηκε στην απόλυση εργαζόμενων που εκπροσωπούσαν τους συναδέλφους τους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ αλλά κάλεσε και την αστυνομία για να τις διώξει με τη βία, και εάν είναι δυνατό να τις συλλάβει επειδή παρέμεναν στον… ”ιδιωτικό χώρο της εταιρείας”.

Οι εργαζόμενοι στην ΙΜΑΚΟ, παρά το αρχικό σοκ από την πρωτοφανή συμπεριφορά της εργοδοσίας που επιστράτευσε άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και περιπολικά για να απολύσει 3 εργαζόμενες(!), αντέδρασαν άμεσα, και τώρα πολλοί από αυτούς έχουν συγκεντρωθεί έξω από την εταιρεία συμπαραστεκόμενοι στις απολυμένες .

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΠΗΤ και της Ένωσης Λιθογράφων με την ιδιοκτησία , ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί πρόγραμμα κινητοποιήσεων για την ανάκληση των απολύσεων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Paramount και Warner Bros. έγιναν Skydance: Deal $81 δισ. και φόβοι για απολύσεις

Peristerinews.gr Newsroom

ΣΠΟΡ FM TV: Δωρεάν live και ON DEMAND αθλητικό θέαμα

Peristerinews.gr Newsroom

Δεν θα σταματήσει το ελληνικό πρόγραμμα η Deutsche Welle

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment