Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Η G20 πρέπει να αναλάβει δράση για τις τιμές των τροφίμων»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ.

Η ομάδα των είκοσι (G20) πρέπει να συμφωνήσει να αναληφθεί συντονισμένη δράση προκειμένου να κατευνασθούν οι ανησυχίες για τις τιμές των τροφίμων, αφού σε αυτές αντιστοιχεί το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των αγαθών στα οποία παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες αυξήσεις, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ.

Ο γενικός διευθυντής του FAO, κ. Ζουζέ Γκρατσιάνου ντα Σίλβα, δήλωσε ότι δεν θα χαρακτήριζε τις τωρινές αυξήσεις των τιμών των τροφίμων κρίση, προειδοποίησε όμως ότι δεν αποκλείεται να φτάσει σε αυτό το επίπεδο εάν οι σοδειές στο νότιο ημισφαίριο αποδειχθούν κατώτερες του αναμενομένου.

«Χρειαζόμαστε συντονισμένη δράση και πιστεύω ότι η G20 είναι αρκετά υπεύθυνη για (να αναλάβει) αυτή την δράση», είπε ο κ. Ντα Σίλβα σε συνέντευξη Τύπου στην διάρκεια μιας συνόδου για τους υδάτινους πόρους στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σερβία: Ο πρόεδρος Βούτσιτς υπέβαλε την παραίτησή του

Peristerinews.gr Newsroom

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Σι Τζινπίνγκ

Peristerinews.gr Newsroom

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Τουρκία

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment