Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την απόπειρα εκφοβισμού του Άρη Πορτοσάλτε

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε καταδικάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την απόπειρα εκφοβισμού του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε με αναγραφή συνθημάτων στο σπίτι του, από ομάδα της οργάνωσης «Ρουβίκωνας». Σε μία δημοκρατική κοινωνία όλοι έχουμε το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης. Οι όποιες διαφωνίες με τις δημόσιες τοποθετήσεις των ανθρώπων της Ενημέρωσης δεν δικαιολογούν επ’ ουδενί τη βία και την αυτοδικία».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου,  πετώντας φέιγ βολάν και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγία Βαρβάρα: Ένα παραμύθι για την προστασία των παιδιών

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Συνελήφθη 23χρονη για κύκλωμα ναρκωτικών

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στις 8 Νοεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment