PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η επιθυμία του Α. Παχατουρίδη για το Περιστέρι που εντυπωσίασε τον Κ. Μητσοτάκη


Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τους υπόλοιπους Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας.

Στην ουσιαστική κουβέντα που έγινε με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκαν αρκετά θέματα που αφορούσαν τη Δυτική Αθήνα και ειδικότερα το Περιστέρι.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε προηγηθεί επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι και συγκεκριμένα σε μαγαζί εστίασης επί της Σαρανταπόρου όπου και πάλι είχε πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους Δημάρχους για τις ανάγκες της Δυτικής Αθήνας.

Αυτή τη φορά παρουσία και των αρμόδιων Υπουργών η συζήτηση ήταν πιο ουσιαστική και αναζητήθηκαν λύσεις στα προβλήματα και στα «θέλω» των δήμων της Δυτικής Αθήνας.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Παχατουρίδης έθεσε ως βασική του επιθυμία την απόκτηση των 40 στρεμμάτων στο γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου. Ο Δήμαρχος Περιστερίου παρουσίασε στον Πρωθυπουργό το σχέδιο για τη δημιουργία ενός μεγάλου πάρκου με την απόκτηση του χώρου και την ενοποίησή του με το ήδη υπάρχων Άλσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδέα της δημιουργίας ενός τόσο σημαντικού περιβαλλοντικού χώρου στον μητροπολιτικό Δήμο της Δυτικής Αθήνας ενθουσίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον Πρωθυπουργό να δίνει το πράσινο φως ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Αν τελικά η προσπάθεια απόκτησης των 40 στρεμμάτων στο γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου ευοδωθεί θα μιλάμε για μια σημαντική πολιτική νίκη και ένα κέρδος για τις επόμενες γενιές.

Άλλωστε η πρόθεση της διοίκησης Παχατουρίδη είναι να απομακρυνθεί από το σημείο και το γκαράζ του Δήμου ώστε να δημιουργηθεί ένας απόλυτα πράσινος χώρος που θα επισκέπτονται πολίτες από όλη τη Δυτική Αθήνα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment