Viber
PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Η επιστροφή στο Μιλγουόκι και το σύνθημα νίκης του Γιάννη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να «σπάσουν» την έδρα των Τορόντο Ράπτορς.

Το 2-0 έγινε 2-2 και πλέον οι τελικοί της Ανατολής ξεκινούν από την αρχή. Η σειρά επιστρέφει στο Μιλγουόκι και οι Μπακς έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε ότι δεν νοιώθει πίεση από το 2-2 κι έριξε το σύνθημα της νίκης: «Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Να βγούμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Συνειδητοποιούμε που είμαστε, την ευκαιρία που έχουμε, δεν θα χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας».

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για τους Over/Under 27,5 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πέμπτο τελικό της Ανατολής Μιλγουόκι Μπακς-Τορόντο Ράπτορς, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στο Μιλγουόκι, ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 24 πόντους στον πρώτο τελικό, στη νίκη με 108-100 κατά των Τορόντο Ράπτορς και 30 πόντους στο δεύτερο τελικό, στην άνετη επικράτηση με 125-103.

Στο Τορόντο, στον τρίτο τελικό, στην ήττα με 118-112, μετά από δύο παρατάσεις, ο Greak Freak σημείωσε 12 πόντους. Στον τέταρτο τελικό οι Μπακς έχασαν με 120-102 και ο Γιάννης πέτυχε 25 πόντους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τα φυλαχτά επιστρέφουν; Η τάση που μετατρέπει τα κοσμήματα σε προσωπικές ιστορίες

Peristerinews.gr Newsroom

Το Περιστέρι γεμίζει ενέργεια με τη μεγάλη γιορτή της Protergia

Peristerinews.gr Newsroom

Νέο βιβλίο της Ουρανίας Σαγιάκου: «Ηθική & Δεοντολογία στη Δημόσια Διοίκηση»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment