Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η επιμονή της Λαγκάρντ ότι οι Ελληνες δεν πληρώνουν φόρους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ επανέλαβε χθες κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης ότι θεωρεί αναγκαίο οι Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους.

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ επανέλαβε χθες κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης ότι θεωρεί αναγκαίο οι Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους για να ανακάμψει η χώρα.

«Θεωρώ ότι η πληρωμή των φόρων από τους φορολογούμενους πολίτες είναι αναγκαία για την ανάκαμψη οποιασδήποτε χώρας. Της Ελλάδας, όπως και των άλλων», δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Είναι η δεύτερη φορά σε δεκαπέντε ημέρες που η κυρία Λαγκάρντ επιμένει στο θέμα της φοροδιαφυγής. Να θυμίσουμε ότι στις προηγούμενες δηλώσεις της είχε πάει ένα βήμα πιο μακριά προκαλώντας με τις δηλώσεις της για τη Νιγηρία τα παιδιά της οποίας την ενδιαφέρουν περισσότερο από τους Ελληνες που δεν πληρώνουν τους φόρους τους. Είχε αναγκαστεί τότε να διορθώσει το περιεχόμενο των δηλώσεών της, να ζητήσει συγνώμη χωρίς να αποφύγει να γίνει παγκόσμια στόχος επικριτικών σχολίων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Ιράν: «Χωρίς γεωγραφικά όρια» η απάντηση σε νέα επίθεση των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment