PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η ενόχληση του Παπαδήμου με τις παραφωνίες


Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις παραφωνίες που παρατηρούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο τρικομματικό κυβερνητικό σχήμα είναι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που αναζητεί δραστικούς τρόπους για να σταματήσουν οι εκατέρωθεν βολές μεταξύ υπουργών.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις παραφωνίες που παρατηρούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο τρικομματικό κυβερνητικό σχήμα είναι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητεί δραστικούς τρόπους για να σταματήσουν οι εκατέρωθεν βολές μεταξύ υπουργών.

Αποψή του είναι πως με τις γκρίνιες και τις σπόντες δεν μπορεί να υλοποιηθεί ομαλά το κυβερνητικό έργο. «Εχουμε μια αποστολή και θα πρέπει να τη φέρουμε εις πέρας το ταχύτερο» συνηθίζει να λέει στα μέλη της κυβέρνησης που δείχνουν μεν να τον ακούν, ωστόσο στον βωμό της προσωπικής προβολής και των ιδιοτελών συμφερόντων δεν παραλείπουν τους μικροκαβγάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα με την κόντρα που ξέσπασε τόσο μεταξύ Θεόδωρου Πάγκαλου και Χρήστου Παπουτσή, όσο και μεταξύ Αδωνη Γεωργιάδη και Χρ. Παπουτσή επίσης, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να εμφανίζεται ότι παίρνει το μέρος του πολιτικού του υφισταμένου.

Κατ’ αρχάς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα («Καθημερινή») άφησε να εννοηθεί ότι φταίει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την κατάληψη της ΔΕΗ από τους συνδικαλιστές. «Κατ’ εξοχήν έχει την ευθύνη» είπε ο κ. Πάγκαλος εκφράζοντας πικρία επειδή δεν μπορεί να διασχίσει την πλατεία Συντάγματος χωρίς να λοιδορηθεί.

«Εχω πλήρη κατανόηση ότι πολλοί στην ηλικία του κ. Πάγκαλου, μετά τους αγώνες που είχαν δώσει στο παρελθόν, δεν θα περίμεναν να ξαναδούν εκατομμύρια ανθρώπους στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες να υποφέρουν λόγω της οικονομικής κρίσης» ήταν ένα από τα σχόλια του κ. Παπουτσή. Ενόχληση υπήρξε και από το περιβάλλον του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τις αναφορές Πάγκαλου περί αποτυχίας διαχείρισης της οικονομικής κρίσης.

Κόντρα ξέσπασε και ανάμεσα στον υφυπουργό Ναυτιλίας Αδωνη Γεωργιάδη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, με αφορμή ρύθμιση σε νομοσχέδιο που δημοσιοποίησε ο δεύτερος για την αντιμετώπιση της πειρατείας. Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα στη διάταξη που προβλέπει την ύπαρξη ένοπλων ιδιωτικών φρουρών στα μεγάλα εμπορικά πλοία που θα είναι σε θέση να ανοίγουν πυρ όταν δέχονται επίθεση από πειρατές σε διεθνή ύδατα, καθώς πρόκειται για θέμα της αρμοδιότητάς του, για το οποίο δεν είχε ερωτηθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment