• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

«Η Δημοκρατία έχει τα όπλα να αμυνθεί»

Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2013

Τη διαβεβαίωση ότι η Δημοκρατία έχει τα όπλα να αμυνθεί «απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θα προσπαθήσουν με τακτικισμούς να την πλήξουν» έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Μιχελάκης.

Τη διαβεβαίωση ότι η Δημοκρατία έχει τα όπλα να αμυνθεί «απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θα προσπαθήσουν με τακτικισμούς να την πλήξουν» έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Μιχελάκης, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα αυτή την στιγμή είναι οι πρόωρες εκλογές. «Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές αλλά αυτή την στιγμή το ζητούμενο είναι η πορεία της χώρας. Οι εκλογές δεν θα έδιναν λύση στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο τόπος», επεσήμανε.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «να στείλει στον βρόντο όλες τις αιματηρές θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός».

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση για την αναστολή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα, σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν σ’ ένα κόμμα που έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις στον αρχηγό και σε βουλευτές του, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, να υπάρχει κρατική χρηματοδότηση.