PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου


Για τις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Απούσα από το δικαστήριο ήταν η 36χρονη γυναίκα που έχει ομολογήσει ότι ήταν εκείνη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου εξήγησε πως η 36χρονη ομολογεί την πράξη της αλλά ζητά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη.

Νωρίτερα στο δικαστήριο είχε εμφανιστεί η 34χρονη Ιωάννα συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή, και συγγενικά της πρόσωπα.

Η Ιωάννα ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη.

«Η κατηγορούμενη προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε η Ιωάννα βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Το αίτημα διακοπής είχε υποβάλει ο εισαγγελέας της έδρας, Χαρ. Μαστραντωνάκης για να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων, δεδομένου ότι πριν απ’ όλους θα πρέπει να εξεταστεί το θύμα που στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.

«Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αλήθεια και αυτή μόνο πρέπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και μετά την παρουσία του θύματος, διέκοψε. Έτσι, η κατάθεση της Ιωάννας θα ξεκινήσει απρόσκοπτα κατά την επόμενη συνεδρίαση.

Κατά τη διαδικασία, αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη 5 μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες.

Τέλος, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει κι αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment