PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Demi Moore εκδικείται!


Σιγά μην τη γλίτωνε τόσο εύκολα ο Ashton Kutcher.

Σιγά μην τη γλίτωνε τόσο εύκολα ο Ashton Kutcher.

Η Demi Moore ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκησή της στο όνομά όλων των… απατημένων γυναικών.

Διότι ο Ashton όταν πήγαινε στα ξενοδοχεία και έκανε τρελίτσες με διάφορα κοριτσάκια έπρεπε να ξέρει ότι θα το πλήρωνε ακριβά… πολύ ακριβά!!!

Η Demi λοιπόν είναι αποφασισμένη να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από την περιουσία των πρώην της που αγγίζει τα 105.000.000 ευρώ!!!! Όχι που θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 49χρονη ηθοποιός έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους δικηγόρους της να βάλουν τα δυνατά τους για να τον τιμωρήσουν στην… τσέπη του.

Και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, η Demi είναι αποφασισμένη να τον… δαγκώσει γερά τον Ashton.

Γιατί το προγαμιαίο συμβόλαιο συντάχθηκε και υπογράφτηκε μόνο και μόνο γιατί η Demi δεν ήθελε με κάνενα τρόπο να βάλει χέρι στα λεφτά της ο Ashton που τότε, το 2005 δεν ήταν τίποτε άλλο από το γιο ενός εργάτη εργοστασίου που μόλις ξεκινούσε την καριέρα του στο Hollywood.

Μπορεί η Demi όμως να μην ήθελε να μοιραστεί την περιουσία της με τον Ashton, αυτό όμως δεν ισχύει για την περιουσία του πρώην της.

Ειδικά τώρα που η δική της καριέρα βρίσκεται στα κάτω της, ενώ ο Ashton γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη συμμετοχή του στη σειρά «Two and a half Men», σιγά μην τον αφήσει σε ησυχία.

600.000 ευρώ το επεισόδιο παίρνει και θα τον αφήσει η Demi να τα χαρεί με τα διάφορα κοριτσάκια που θα αρχίσουν να τον περιτριγυρίζουν τώρα που είναι free;

Αφήστε που είναι πληγωμένη από την απιστία του Ashton και βράζει για εκδίκηση. Τόσο πολύ οργισμένη είναι που έχει αποφασίσει να διεκδικήσει μερίδιο από όσα έβγαλε ο Kutcher κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής γιατί όπως λέει χάρη σ’ εκείνη έκανε καριέρα.

Τι κι αν η Καμπάλα πρεσβεύει την αγάπη και την ανοχή προς τον πλησίον; Το κέρατο η Demi δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment