PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η χιουμοριστική άποψη του PeristeriNews.gr για το δημοψήφισμα (video)


Μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ δύσκολα αλλά ποτέ δεν θα χάσουμε το χαμόγελό μας…

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα από το διάγγελμα για δημοψήφισμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και έπειτα. Από σήμερα οι τράπεζες της χώρας είναι κλειστές και η οικονομικές συναλλαγές γίνονται πολύ δύσκολες για όλους μας.

Από την Παρασκευή όταν και ακούστηκε από τα χείλη του Πρωθυπουργού ότι πάμε σε δημοψήφισμα αρκετοί συμπολίτες μας πήραν θέση με το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πραγματικά μας έβαλαν σε σκέψεις όλες αυτές οι αναφορές στο δημοψήφισμα και αν τελικά κάποιοι περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μιας και τα συμφέροντά τους θα διαταραχτούν όπως φαίνεται. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο άλλο λόγο που ορισμένοι άνθρωποι καθημερινά προσπαθούν να μας επιβάλλουν το τι θα ψηφίσουμε την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Το απροσδόκητο μένος της ψήφου τους έχει οδηγήσει να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος. Η Ελλάδα βρίσκεται διχασμένη για μια ακόμα φορά και κάποιοι προσπαθούν πάση θυσία να περάσουν την άποψή τους ξεφτιλίζοντας την εικόνα που μπορεί να είχαν χτίσει τόσα χρόνια για το πρόσωπό τους.

Σας βαρεθήκαμε πια!

Η χώρα έχει ανάγκη από νέα μυαλά!

Μακριά από μικροκομματικές ιδεολογίες και ψευτο-πολιτικές.

Ίσως η άποψή μας ενοχλήσει μερικούς σήμερα αλλά ως δημοκρατική χώρα δεν παύει ο καθένας να έχει την άποψή του είτε την δέχονται κάποιοι είτε όχι!

Άλλωστε εμείς ως τοπικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν τασσόμαστε με το μέρος κανενός!

Λέμε την άποψή μας και μάλιστα σας παραθέτουμε ένα χιουμοριστικό video μέσα από παλιές ελληνικές ταινίες που δημιουργήσαμε αναμένοντας το δημοψήφισμα :

Χ.Γ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κυριακή του Πάσχα, Χριστός ανέστη

Peristeri News

Το Άγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Πως θα μοιραστεί σε όλη την Επικράτεια

Peristeri News

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η τελετή αφής του Αγίου Φωτός (vid)

Peristeri News

Leave a Comment