PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Χάλε Μπέρι είναι χαμένη στην αγάπη


Η διάσημη ηθοποιός χαρακτήρισε “ηλίθιες” τις επιλογές που έκανε στους συντρόφους της ζωής της.

Η διάσημη ηθοποιός Χάλε Μπέρι χαρακτήρισε “ηλίθιες” τις επιλογές που έκανε στους συντρόφους της ζωής της, δήλωσε οτι δεν κάνει για γάμο και θεωρεί πως για όλα αυτά φταίει η έλλειψη του πατέρα

«Μακάρι να ήξερα από την αρχή πως δεν είμαι άνθρωπος του γάμου. Θα είχα γλιτώσει πολύ χρόνο από ερωτικές απογοητεύσεις και θλίψη όλα αυτά τα χρόνια.” δήλωσε η διάσημη ηθοποιός Χάλε Μπέρι η οποία έχει κάνει δύο γάμους, από τους οποίους έφυγε ” στραπατσαρισμένη” όπως δηλώνει.

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν βίαιος με αποτέλεσμα να έχει χάσει την ακοή της από το ένα της αυτί ενώ ο δεύτερος ο τραγουδιστής Ερικ Μπένετ, την απάτησε, την εποχή που η Μπέρι είχε πάρει το Οσκαρ για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στην ταινία “Ο χορός των τεράτων”.

Τότε, ο Μπένετ κλείστηκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ ενώ λιγο αργότερα η Μπέρι του ζήτησε διαζύγιο.

Στη συνέχεια απέκτησε την κόρη της Νάλα από τη σχέση της με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρι που ήταν μικρότερός της πάνω από 10 χρόνια.

Ομως, εδώ και κάποιους μήνες είναι σε δικαστική διαμάχη μαζί του για την επιμέλεια του παιδιού ενώ παράλληλα βγαίνει με τον γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ.

Η διάσημη ηθοποιός αναφορικά με την αγάπη είπε “Σε ότι αφορά στην αγάπη, έκανα μόνο λάθος επιλογές. Υπήρξα ηλίθια. Αλλά, τώρα, είναι σαν ένα δώρο προς τον εαυτό μου, το να βλέπω καθαρότερα και να κάνω καλύτερες επιλογές. Ένα πράγμα ήταν αναπόφευκτο. Ο πατέρας μου μας άφησε όταν ήμουν μικρή και αυτό επηρέασε την ζωή μου. Αν είχα έναν καλό πατέρα στη ζωή μου, καθώς μεγάλωνα, τότε δεν πιστεύω πως θα είχα κάνει τα λάθη που έκανα. Δεν θα ήμουν χαμένη στην αγάπη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment