PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η Basket League ανοίγει την αυλαία της στο Περιστέρι


Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Basket League. Σήμερα, Σάββατο (2/10) ανοίγει η αυλαία της λίγκας, με την 1η αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σε… δύο δόσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια, με τον αγώνα Περιστέρι – Προμηθέας (20:00, ΕΡΤ3) να ξεχωρίζει, αν και την ίδια στιγμή εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι άλλες δύο αναμετρήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

(17:00) Λάρισα – Κολοσσός (ΕΡΤ SPORTS ERT Flix)
(17:00) ΠΑΟΚ – Λαύριο (ΕΡΤ3)
(20:00) Περιστέρι – Προμηθέας (ΕΡΤ 3)

Χρυσικόπουλος: Να συνδυαστεί η πρεμιέρα με νίκη

Στην ταχύτητα και την αθλητικότητα του Προμηθέα εστιάζει ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, γράφοντας για την πρεμιέρα της Basket League το Σάββατο 2/10 στις 20:00 στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Γεια σας φίλοι μου,

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή χρόνια ξεκινάει το Σάββατο, αφού ύστερα από δύο χρόνια, αθλητές και φίλαθλοι θα βρεθούν ξανά κάτω από την ίδια στέγη!

Αναμφίβολα, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, καθώς λόγω του κορωνοϊού οι συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί δεν ήταν και οι ιδανικότερες το προηγούμενο διάστημα, όταν διεξάγονταν αναμετρήσεις σε άδεια γήπεδα.

Πριν μιλήσουμε για μπάσκετ, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και σύντομα να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Όσον αφορά την ομάδα μου, το Περιστέρι, όλοι είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ξεκινά το πρωτάθλημα και θέλουμε πάση θυσία αυτή η ημέρα να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανακόψουμε την ταχύτητα με την οποία επιτίθεται ο Προμηθέας και να ματσάρουμε την αθλητικότητά του.

Πριν κλείσω αυτή την πρώτη επικοινωνία μου, θα ήθελα να αναφερθώ στον κόσμο της ομάδας μου και να τους πω ότι τους περιμένουμε στο γήπεδο και πάλι, να μας βοηθήσουν με την φωνή τους και να μας δώσουν την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη».

Μανωλόπουλος: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δουλεύει σκληρά με τους συνεργάτες του, ώστε οι «κυανοκίτρινοι» να εμφανιστούν πανέτοιμοι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα της Πάτρας.

Η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική σε αυτή την προσπάθεια και ο τεχνικός του Περιστερίου περιμένει από τους φίλους του συλλόγου να δώσουν δυναμικό παρών.

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Προμηθέα, η παρουσία τους θα μας δώσει την ώθηση να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων», που περιμένει τους φιλάθλους να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment