PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Η Αττική Οικολογική Απάντηση στη Δυτική Αθήνα


Συντονιστικό όργανο από τους παρακάτω: Δ. Κούνδουρο, Μ. Ασημακόπουλο, Σ. Δημητρίου, Ε. Καραγιάννη, Χρ. Κούρκουλα

Εκ μέρους της Αττικής Οικολογικής Απάντησης στη Δυτική Αθήνα, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κούνδουρος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα θέλαμε να στείλουμε ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες , γυναίκες και άνδρες ,για την τιμή που μας έκαναν και μας ψήφισαν στις Περιφερειακές Εκλογές , αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η αποχή , παρά το γεγονός ότι σηματοδοτεί τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα του οποίου δεν αποτελούμε κομμάτι, εν τούτοις με βάση τον εκλογικό νόμο ενισχύει τις κατεστημένες πολιτικές. Όπως είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Δυτική Αθήνα.

Η περιβαλλοντική κατάσταση απαιτεί ενεργό δράση όλων των πολιτών. Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε αξιοποιώντας καλές πρακτικές και πρωτοβουλίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να προωθηθούν πράσινες, οικολογικές λύσεις για την οικονομία, την κοινωνική συνοχή, την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι Ελεύθεροι χώροι της Δυτικής Αθήνας, η κοινωνική τράπεζα, η αναδιοργάνωση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και άλλες πράσινες προτάσεις, είναι αναγκαιότητες, που μπορούν να υλοποιηθούν με συνεργασία όλων των πολιτών.

Αγαπητοί φίλοι, είναι καιρός να εργαστούμε όλοι μαζί σε κοινές δράσεις , να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας και να βελτιώσουμε την ζωή μας. Σας καλούμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν:

Δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού με ενεργό συμμετοχή των νέων και των ανθρώπων του πνεύματος.

Δράσεις ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την αύξηση του πρασίνου. Δράσεις και έργα ουσιαστικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος (περιβαλλοντική εκπαίδευση, κυκλοφοριακό, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακύκλωση…).

Παρεμβάσεις προστασίας και αναβάθμισης των μεγάλων πνευμόνων πράσινου της Δυτικής Αθήνας (Αιγάλεω- Ποικίλο, Στρατόπεδα, Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνη Τρίτσης, Ελαιώνας, Άλσος Περιστερίου, Μπαρουτάδικο κ.λπ.

Παρεμβάσεις και προτάσεις για καλύτερη διαβίωση των κατοίκων, αλλά και ενασχόληση με τα προβλήματα των νέων, των άνεργων, των ηλικιωμένων.

Για τους παραπάνω λόγους , μετά τις εκλογές, στις 21 Δεκεμβρίου 2010 σε συνάντηση στο Χαϊδάρι συγκροτήθηκε συντονιστικό όργανο που αποτελείται από τους παρακάτω:

Κούνδουρο Δημήτρη, Ασημακόπουλο Μιχάλη, Δημητρίου Σοφία, Καραγιάννη Εύη, Κούρκουλα Χριστίνα.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις δράσεις μας ενεργά.

Πληροφορίες για τις δράσεις μας μπορείτε να βρίσκετε: http://attoikadytikiathina.wordpress.com/ http://prasinipoli.wordpress.com/ τηλ. Επαφής: 6973302886

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment