PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η Ατρόμητη αντεπίθεση συνεχίζεται!


Άρχισε την απόσβεση ο Τόνσο! Ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου έπειτα από εξαιρετική πάσα του Παπαδόπουλου στο 26′, χαρίζοντας τη νίκη στους «κυανόλευκους» με 1-0 επί της Βέροιας.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν σαφώς ανώτερη των φιλοξενούμενων, διατηρώντας πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο φάνηκε ότι κάτι έλειπε στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς ο Τόνσο δεν ξεκίνησε καλά, ενώ Στόιτσεφ και Βασιλείου φαίνονταν πλήρως εκτός παιχνιδιού.

 

Αυτό το… κάτι πρόσφερε τελικά η συνεργασία του θετικού σε ακόμα ένα ματς -παρά το γεγονός ότι δεν του παρουσιάστηκαν ευκαιρίες- Παπαδόπουλου και Τόνσο στο 26′, με τον Αργεντινό να γίνεται τελικός αποδέκτης της τακουνιάς του «Παπ» και με σουτ στην κλειστή γωνία του Λόπεθ, έκανε το 1-0.

 

Αυτό απελευθέρωσε τους παίκτες του Γιώργου Κορακάκη, ωστόσο είχαν πάλι ένα αμυντικό τείχος μπροστά τους, αφού η Βέροια δεν ήταν διατεθειμένη να ανοιχτεί ή να πιέσει ψηλότερα την άμυνά της.

 

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός, αφού οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μονομαχίες και να αλλάζουν καλύτερα την μπάλα, ενώ από την άλλη μεριά το άγχος και η πίεση των παικτών άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους όσο περνούσε η ώρα.

 

Παρ’ όλα αυτά, το δίδυμο Φυτανίδη, Λαζαρίδη καθάρισε όλες τις φάσεις (μοναδική πληγή η λειτουργία στις στημένες φάσεις που χάθηκαν πολλές κεφαλιές), ενώ πολύ βελτιωμένος αμυντικά ήταν και ο Μπίτολο. Η μοναδικη πραγματικά απειλητική στιγμή στην άμυνα των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 71′, με το σουτ του Καπετάνου να αποκρούει ο Γκορμπούνοφ.

 

Με αυτό το «τρίποντο» ο Ατρόμητος έφτασε στους 7 βαθμούς, στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αλλά και στο τρίτο ματς στο οποίο δεν δέχθηκε γκολ, συμπληρώνοντας 270 λεπτά με «λευκό» παθητικό.

 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Ούμπιντες, Κεϊτά (82′ Κοντοές) – Βασιλείου, Τόνσο, Στόιτσεφ (60’ Μπάγκα) – Παπαδόπουλος (63’ Λε Ταλέκ)

 

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπες, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι – Μπαλάφας, Άρτσε – Μεληκιώτης (69’ Βίτι), Σισίνιο (88’ Αντώνης), Χαροντάκης (61’ Βασιλαντωνόπουλος) – Καπετάνος

 

Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment