PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Αθηνά Ωνάση μετά από 16 χρόνια ήρθε στην Ελλάδα


Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση έφτασε ινκόγκνιτο στη Μύκονο, χθες το πρωί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1, έφτασε στο αεροδρόμιο του νησιού λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας και κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας μαντήλι, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή. Στη Μύκονο βρίσκεται με φίλες της και όχι με κάποιο σύντροφο.

Την τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Αθηνά Ωνάση στην Ελλάδα ήταν το 2007, όταν είχε έρθει με τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, και τα δύο του παιδιά, για τους διεθνείς αγώνες ιππασίας «Ωνάση» στο Ολυμπιακό Ιππικό κέντρο, στους οποίους και συμμετείχε ο Ντόντα.

Η 38χρονη Αθηνά Ωνάση Ρουσσέλ είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2017 έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου τους.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της (σε ηλικία τριών ετών) η Αθηνά μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν “Γκάμπυ” Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά (γαλλικά: Baccalauréat‎) το καλοκαίρι του 2003.

Έχει τρία ετεροθαλή αδέλφια τον Έρικ Κριστόφ Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1985), τη Σαντρίν Ρουσσέλ (γενν. Μάιο 1987) και τη Γιοχάννα Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1991).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment