PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με Λεβαδειακό


Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (17/2, 19.30) με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για τον εξ’ αναβολής αγώνα (16η αγωνιστική) και ο Τραϊανός Δέλλας γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Σουμπίνιο έχει τράβηγμα στον προσαγωγό και θα χάσει το αυριανό ματς αλλά κι εναντίον του Ολυμπιακού την Κυριακή. Σήμερα και αύριο θα κάνει θεραπεία, ποδήλατο στο γυμναστήριο και πισίνα. Από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα και θέλει το τρίποντο για να βελτιώσει την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή έχει ως εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κεϊτά, Λημνιός, Κούρος, Νάτσος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment