PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του Ατρόμητου για το Κύπελλο με Παναθηναϊκό


Την αποστολή του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Τραϊανός Δέλλας.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ,  Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες,  Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Μπάλλας, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Σουμπίνιο.

Οι παίκτες που δεν μετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο στο αθλητικό κέντρο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Τέλος ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ από τον Ατρόμητο

Δεν κατόρθωσε να στεριώσει στον Ατρόμητο ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, ο οποίος από σήμερα δεν ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του αθηναϊκού συλλόγου.

Ο Βούλγαρος αμυντικός είχε έρθει στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν μπόρεσε να πείσει ότι αποτελεί λύση πρώτης γραμμής (μόλις 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και από τη στιγμή που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Μπόρισλαβ Στόϊτσεφ. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment