PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του αγώνα με Αστέρα Τρίπολης



Mε είκοσι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Τρίπολη η αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Mε είκοσι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Τρίπολη η αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα (17.15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Την αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπρίτο, Καμαρά, Βινιάλ, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραλής, Τάτος, Καραγκούνης, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Σαμπού, Μπάλας, Αθανασίου, Περόνε.

– Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει σήμερα (Παρασκευή) από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αυριανού αγώνα.

– Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ο βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ – Ξάνθη και ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου τους αγώνες Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ – Άρης.

– Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσει αύριο για το πρωτάθλημα στις 12.00 εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα Κ-17, πάλι για το πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσει αύριο την αντίστοιχη της ΑΕΚ ( 15.30) στο Καπανδρίτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Νεοκλής Αβδάλας δανεικός στο Περιστέρι

Peristeri News

Παίκτης του Ατρόμητου ο Μακάνα Μπάκου

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Περιστερίου στη Basket League

Peristeri News

Leave a Comment