PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η απάντηση του PeristeriNews.gr στον κ. Παπαδόπουλο


Με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε την απάντηση-ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Περιστερίου Στέφανου Παπαδόπουλου, η οποία σχετίζεται με δημοσίευμα του PeristeriNews.gr για το Δημοτικό συμβούλιο της 16ης Νοεμβρίου.

Θα θέλαμε λοιπόν να απαντήσουμε τα ακόλουθα.

Αρχικά να υπενθυμίσουμε στον Στέφανο ότι ο ίδιος στο Δημοτικό συμβούλιο, όταν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε πως θα του κάνει μήνυση για προηγούμενή του ανακοίνωση λόγω συκοφαντίας, στη δευτερολογία του τόνισε πως ουδέποτε θα απαντούσε με μηνύσεις σε μια αναφορά που γίνεται σε ανακοίνωση ή δημοσίευμα.

Παρόλα αυτά, χθες, κατά την τηλεφωνική συνομιλία μας ο κ. Παπαδόπουλος από τις πρώτες του κουβέντες ζήτησε να κατέβει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας γιατί διαφορετικά θα κινηθεί νομικά.

Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι ο Στέφανος άλλα λέει δημόσια και άλλα σε ιδιωτικές συνομιλίες, πόσο μάλλον όταν οι μηνύσεις είναι υπέρ και όχι κατά.

Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε στον κ. Παπαδόπουλο ότι στην ανακοίνωση του αναφέρει πως όσα γράψαμε, δεν έχουν καταγραφεί στα πρακτικά και στις βιντεοσκοπημένες ομιλίες που υπάρχουν.

Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε (όπως το κάναμε και τηλεφωνικά) πως ότι γράψαμε υπάρχει στα video της κάμερας του Peristerinews.gr, από την οποία κατά το παρελθόν μας έχει ζητήσει και πλάνα.

Ενδεχομένως στο κινητό του συνεργάτη του, που βιντεοσκοπούσε να μην υπάρχουν για λόγους που δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά.

Όσο για τα πρακτικά της συνεδρίασης, επειδή δεν έχει γίνει ακόμα απομαγνητοφώνηση, απορούμε πως ο Στέφανος γνωρίζει τι ακριβώς αναφέρουν.

Το PeristeriNews.gr επειδή ούτε σπιλώνεται από κανένα, ούτε δέχεται τηλεφωνήματα φίμωσης, θα συνεχίσει να κάνει αμερόληπτη ενημέρωση στο Περιστέρι και θα ζητήσει από τους υπεύθυνους του Δήμου τα πρακτικά της συνεδρίασης.

Μέχρι να ακούσουμε και τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης, για τα οποία είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα δεν θα ασχοληθούμε ξανά με το θέμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment