PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στα σενάρια αποχώρησης Παπανδρέου


Απάντηση στα σενάρια που θέλουν τον Γ. Παπανδρέου να αποχωρεί και από το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να δώσει το κόμμα με ανακοίνωσή που εξέδωσε την Κυριακή.

Απάντηση στα σενάρια που θέλουν τον Γ. Παπανδρέου να αποχωρεί και από το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να δώσει το κόμμα με ανακοίνωσή που εξέδωσε την Κυριακή.

«Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Παραλλήλως σημειώνει πως «οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι ο Γ. Παπανδρέου ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναλάβει για την έξοδο της χώρας από την κρίση, καθώς και για τη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων για την αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου.

Υπογραμμίζει τέλος ότι «στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται συνέπεια και συγκέντρωση όλων των δυνάμεων της χώρας στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης – 27ης Οκτωβρίου και ικανοποίηση των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτές, προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύναψη του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment