PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η απάντηση με χειρονομία του Μέσι στον Μουρίνιο (v)


Για τον Μουρίνιο ουκ ολίγα έχουν γραφτεί για τον οξύθυμο χαρακτήρα του καθώς πολλές φορές δε σταματά να γκρινιάζει και να διαμαρτύρεται, πολύ περισσότερο σε αγώνες με ένταση και μεγάλη αντιπαλότητα.

Για τον Μουρίνιο ουκ ολίγα έχουν γραφτεί όχι μόνο για τις επιτυχείς του στους αγωνιστικό χώρο και τις αναμφισβήτητες ικανότητές του αλλά και για τον οξύθυμο χαρακτήρα του καθώς πολλές φορές δε σταματά να γκρινιάζει και να διαμαρτύρεται, πολύ περισσότερο σε αγώνες με ένταση και μεγάλη αντιπαλότητα όπως τα ντέρμπι Μπατσελόνα-Ρεάλ.

Ο Μέσι, λοιπόν, βλέποντας τον Πορτογάλο τεχνικό να διαμρτύρεται συνεχώς από τον πάγκο της «βασίλισσας» αποφάσισε να του κάνει μία ειρωνική χειρονομία, (σχετικά) διακριτικά.

Μόνο που ο τηλεοπτικός φακός (και ειδικά σε μεγάλα ντέρμπι όπως το el clasico) δεν «κοιμάται» ποτέ…

Η κάμερα, λοιπόν, έπιασε τον Μέσι στο βίντεο που βλέπετε να κουνάει το χέρι του σα στόμα που ανοιγοκλείνει, σα να χαρακτηρίζει τον Μουρίνιο “φαφλατά”, ενώ στη συνέχεια του έγνεψε με τον αντίχειρα σα να του λέει (ειρωνικά φυσικά) συγχαρητήρια για τη στάση του.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι εάν αυτό το έκανε ο ίδιος ο Μουρίνιο ή ο Ρονάλντο της Ρεάλ τα ισπανικά μέσα θα τους έκαναν πρωτοσέλιδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment