PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η Αντζελίνα Τζολί σκηνοθετεί ξανά για τη μεγάλη οθόνη


Παρουσιάζει την αυτοβιογραφία της Καμποτζιανής ακτιβίστριας Λουνγκ Ανγκ.

Μετά το «In the Land of Blood and Honey», το «Unbroken» και το πολυαναμενόμενο «By the Sea», στο οποίο παίζει κιόλας έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται για την τέταρτη σκηνοθεσία της στη μεγάλη οθόνη.

Η Τζολί θα μεταφέρει στο σελιλόιντ την αυτοβιογραφία της Καμποτζιανής ακτιβίστριας Λουνγκ Ανγκ, «First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers». Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία προορίζεται για το Netflix και αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο του 2016.

Γραμμένη το 2000, η αυτοβιογραφία της Ανγκ περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο τον εμφύλιο του 1975, το πώς έζησε η ίδια τη γενοκτονία των Ερυθρών Χμερ και του Πολ Ποτ, όταν την εκπαίδευαν ως παιδί-στρατιώτη -ήταν μόλις 5 ετών-, χωρίζοντάς την από τα έξι αδέλφια της.

«Διάβασα το βιβλίο της Λουνγκ και συγκλονίστηκα. Μου έδωσε να καταλάβω πώς βιώνουν τελικά τα παιδιά την αγριότητα του πολέμου και πώς επηρεάζεται από αυτήν ο συναισθηματικός τους κόσμος», δήλωσε η Τζολί, η οποία εκτός της σκηνοθεσίας, θα αναλάβει και την παραγωγή του φιλμ. Μάλιστα, μαζί της θα δουλέψει αυτή τη φορά, όχι ο Πιτ, αλλά ο 13χρονος υιοθετημένος γιος τους, Μάντοξ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment