PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η αγορά στο Περιστέρι κινδυνεύει από το παραεμπόριο


Ακραίες διαστάσεις έχουν πάρει τα φαινόμενα παραεμπορίου στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι και στους γύρω δρόμους.

Δεκάδες μικροπωλητές εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη συγκέντρωση κόσμου στην αγορά της πόλης, έχουν κατακλύσει σημεία του πεζοδρόμου δημιουργώντας προβλήματα στα νόμιμα καταστήματα και στη διέλευση του κόσμου.

Δεν θα φανεί υπερβολή αν πούμε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πεζόδρομος της Εθνικής Αντιστάσεως θύμισε κάτι από Σύνταγμα, με την παράνομη πραμάτεια να υπάρχει σε όλο το μήκος του εμπορικού δρόμου.

15590643_1381169018574587_9216398497899992671_n

Κραυγή αγωνίας από τους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων που κάνουν λόγο για εμφανή μείωση στις πωλήσεις τους ειδικά στα προϊόντα που έχουν εμφανιστεί να πωλούνται.

Μιλώντας στο PeristeriNews.gr αρκετοί καταστηματάρχες ανέφεραν ότι το παραεμπόριο σε συνάρτηση με τα υψηλά ενοίκια και τις υπέρογκες φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές τους οδηγούν κατευθείαν στο λουκέτο.

Είναι άμεση ανάγκη ευαισθητοποίησης με το θέμα των υπεύθυνων ώστε να υπάρξουν ενέργειες που θα απομακρύνουν τους παράνομους πωλητές από το Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment