PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ΑΕΚ επικράτησε του ακίνδυνου Ατρόμητου στο Περιστέρι


Η ομάδα του Κρις Κόλμαν δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία στιγμή του αγώνα την ΑΕΚ, που έφυγε με νίκη από το Περιστέρι(0-2).

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχτηκε με αργό ρυθμό και έλλειψη φαντασίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αδυνατούν να αλλάξουν περισσότερες από 3-4 μπαλιές.

Ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μάνταλος στο 22ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Γκαρσία μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο Γιαννιώτης, αλλά σε δεύτερο χρόνο, με αριστερό σουτ ο Τζαβέλλας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ παρέμεινει αποτελεσματική, χωρίς να έχει πολλές ευκαιρίες στο ματς καταφέρνοντας να πετύχει και 2ο γκολ, με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου.

Μετά την πάσα του Ρότα στον κενό χώρο, ο Γκαρσία κινήθηκε πολύ γρήγορα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε σέντρα για τον Τσούμπερ που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινό πλασέ σκόραρε.

Στο 54΄κεφαλιά του Ανσφαριφάρντ, μπλόκαρε ο Γιαννιώτης και στο 59΄το σουτ του Γκαρσία, έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

Όλα τελείωσαν στο 67΄ όταν σε μία απερίσκεπτη ενέργεια, ο Μουνίθ έσπρωξε τον Ρότα και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Χαρίσης (83΄ Έρλινγκμαρκ), Καρτάλης (64΄ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ, Κουλούρης, Μπεντινέλι (78΄Κλωναρίδης)

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (75΄ Σιμόες), Γκαρσία (64΄Μισελέν), Μάνταλος, Τσούμπερ (64΄Αμραμπάτ), Ανσαριφάρντ (75΄ Αραούχο).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment