PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η A.Παπαρήγα εμφανίσθηκε βέβαιη για τη χρεοκοπία της Ελλάδας


Βέβαιη για τη χρεοκοπία της Ελλάδας εμφανίσθηκε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε έκτακτη συνέντευξη Tύπου.

Βέβαιη για τη χρεοκοπία της Ελλάδας εμφανίσθηκε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε έκτακτη συνέντευξη Tύπου, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως όποιο όνομα και αν έχει αυτή «ο λαός δεν πρόκειται να πάθει τίποτα περισσότερο από όσα έχει ήδη πάθει». Πρότεινε ως μόνη διέξοδο την αποδέσμευση από την ΕΕ.

Σχολιάζοντας τα περί ελεγχόμενης χρεοκοπίας είπε ότι πρόκειται για ένα διαχειριστικό τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης και δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής της.

«Χρεοκοπία θα υπάρξει είτε είναι επιλεκτική είτε δεν θεωρηθεί χρεοκοπία. Ο λαός δεν θα πάθει τίποτα περισσότερο από όσα έχει πάθει. Ο μόνος δρόμος είναι να ανατραπεί η εξουσία των μονοπωλίων και να επικρατήσει λαϊκή εξουσία« τόνισε.

Η κ. Παπαρήγα απέρριψε κάθε πλαίσιο συστράτευσης με την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, ενώ αποσαφήνισε την πρόσφατη δήλωση της για μη επαναφορά στη δραχμή λέγοντας ότι «παραχαράχτηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα άλλα κόμματα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment