PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η 18αδα του αγώνα με Ολυμπιακού Βόλου


Σημαντική κίνηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης και οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερή παρουσία.

Ολοκληρώθηκε χθές το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο γήπεδο Περιστερίου και ώρα 16.00.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 παίκτες που θα αποσυρθούν το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο και είναι οι: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Περόνε, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Βινιάλ, Σκόνδρας, Νάστος, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Τάτος, Μπαζίνσκι, Σαμπού.

* Ο Θανάσης Καραγκούνης υποβλήθηκε χθές σε ακτινογραφία η οποία αποδείχθηκε «καθαρή» και προσπάθησε να προπονηθεί κανονικά όμως ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Ο παίκτης που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και η ιατρική διάγνωση είναι «κάκωση στο μετατάρσιο», θα ενσωματωθεί κανονικά από τη Δευτέρα στις προπονήσεις της ομάδας.

* Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου κέρδισε χθές την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 4-2.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Μπιλίτσης (2), Καντούτσης, Ξύδης. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός.

* Σημαντική κίνηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης και οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερή παρουσία στο γήπεδο για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών.

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 14.00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment