• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η 12ωρη προπόνηση του Ντάνιελ Κρεγκ για να ξαναγίνει 007

Peristeri News
Μάρτιος31/ 2019

Οι προβολείς και οι κάμερες άναψαν αυτή την εβδομάδα στη Νορβηγία για τα γυρίσματα της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ και σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει καεί στη γυμναστική.

Ο 51χρονος σταρ, θέλει να επιστρέψει στο σώμα και τη φυσική κατάσταση που είχε όταν πριν από 13 χρόνια τρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό βγαίνοντας από τη θάλασσα στην παρακάτω χαρακτηριστική σκηνή του «Casino Royale».

Για να το πετύχει αυτό ακολουθεί εδώ και καιρό ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν πάρουν μπροστά οι κάμερες, κορυφώθηκε με 12ωρες προπονήσεις!

Δείτε τον προσωπικό του γυμναστή να εξηγεί το πρόγραμμα που ακολούθησε στην προηγούμενη ταινία, το «Spectre».

Ο ρόλος είναι φυσικά απαιτητικός, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Craig είναι πρόθυμος να διατηρήσει το σώμα του, αν και 12 ώρες την ημέρα ακούγεται λίγο έντονο για εμάς.

Ο διάδοχός του στο ρόλο, πάντως, δεν είναι απαραίτητο ότι θα περάσει τα ίδια. Ο «φουσκωτός» και βλοσυρός Μποντ ήταν η συνεισφορά του Κρεγκ στον ήρωα, το δικό του «λιθαράκι» σε μια σειρά που επίσημα ξεκίνησε το 1962 με τον Σον Κόνερι.

Ίσως θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Μποντ του Ίαν Φλέμινγκ έπινε και κάπνιζε σαν καμινάδα. Πράκτορα 007 με μπάκα δεν θα δούμε ποτέ (αν και θα έπρεπε, με τόσες καταχρήσεις), αλλά ο Κρεγκ το παρατράβηξε.

Το αποτέλεσμα θα μπορούμε να το δούμε στους κινηματογράφους από τις 8 Απριλίου 2020.

Ετικέτες: , ,