PeristeriNews.gr
Lifestyle

Harvey Weinstein: Ελεύθερος με εγγύηση και βραχιολάκι


Με εγγύηση ένα εκατομμύριο δολάρια μετρητά, την υποχρέωση να φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι και να παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές, o έκπτωτος κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του.

Οι όροι της απελευθέρωσής του προσδιορίστηκαν στη διάρκεια μιας σύντομης ακρόασης ενώπιον δικαστή του Μανχάταν, στη βάση μιας προκαταρκτικής συμφωνίας ανάμεσα στον εισαγγελέα του Μανχάταν και τον δικηγόρο του, Μπεν Μπράφμαν.

«Ο κ. Γουάινστιν δεν εμπνεύστηκε  την εφεύρεση  της “προαγωγής του καναπέ” στο Χόλυγουντ. Σκοπεύουμε να κινηθούμε γρήγορα για να αποσυρθούν οι κατηγορίες, δεν πιστεύουμε ότι βασίζονται στο Σύνταγμα, ότι στηρίζονται σε αποδείξεις και στο τέλος ο κ. Γουάινστιν θα αθωωθεί», τόνισε ο Μπράφμαν, αποχωρώντας από το δικαστήριο.

Περισσότερες από εκατό ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Αντζελίνα Τζολί,  Γκούινεθ Πάλτροου και Ροόυζ ΜακΓκόουαν, καθώς και πρώην συνεργάτιδές του έχουν κατηγορήσει τον Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση ή και βιασμό.

Επίσης, από τον Νοέμβριο έχουν κατατεθεί πολλές προσφυγές εναντίον του παραγωγού και της εταιρείας του «The Weinstein Company», η οποία κατηγορείται ότι διευκόλυνε την παραβατική συμπεριφορά του. Οι κατηγορίες στον Γουάινστιν απαγγέλθηκαν έπειτα από μια έρευνα επτά μηνών με αδικήματα που φέρονται να διαπράχθηκαν τα τελευταία τουλάχιστον είκοσι έτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment