PeristeriNews.gr
Κοινωνία

H Oικονομική Αστυνομία βγήκε… βόλτα στο Περιστέρι


Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων για την διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.), το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Συντονιστικό Κέντρο Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥ.Κ.Α.Π.) πραγματοποίησαν, στις 22 Δεκεμβρίου 2016, έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίας και επεξεργασίας κρέατος που βρίσκεται στο Περιστέρι.

Αποτέλεσμα ήταν να κατασχεθούν, από ελεγκτές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.391 κιλά, τεμαχίων ορνίθειου και χοίρειου κρέατος καθώς και κρεατοσκευασμάτων, διότι δεν έφεραν καμία σήμανση (σήμα καταλληλότητας ή αναγνώρισης ΚΑΝ. 178/2002).

Από τους επιθεωρητές της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων παρελήφθησαν δεδομένα σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης και ο φορολογικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις της εργατικής-ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Επιπλέον, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, το τελευταίο τριήμερο, πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως εξής:

Σε καφέ-μπαρ στο Περιστέρι Αττικής, έγινε προσωρινή δέσμευση σε 8 γεμάτες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Σε καφετέρια στο Περιστέρι Αττικής, έγινε προσωρινή δέσμευση σε 6 γεμάτες φιάλες αλκοολούχων ποτών και κατελήφθη να απασχολείται ένας εργαζόμενος χωρίς την απαιτούμενη άδεια εργασίας, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σε καφετέρια στο Περιστέρι Αττικής, έγινε προσωρινή δέσμευση σε 3 γεμάτες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Σε καφέ-μπαρ στο Περιστέρι Αττικής διαπιστώθηκαν 3 παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σε καφετέρια στο Περιστέρι Αττικής διαπιστώθηκαν 3 παραβάσεις της Ασφαλιστικής Νομοθεσίας.

Σε καφετέρια-μπαρ στο Περιστέρι Αττικής διαπιστώθηκαν 3 παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment