PeristeriNews.gr
Lifestyle

H Mαντόνα προσέλαβε την Rihanna



Η Βασίλισσα της ποπ για την προώθηση νέου προιόντος που λανσάρει προσέλαβε την Ριάνα ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας.

Η Βασίλισσα της ποπ Μαντόνα μεταξύ άλλων είναι και επιχειρηματίας και για την προώθηση του νέου προιόντος που λανσάρει προσέλαβε την Ριάνα ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας

Η Μαντόνα λοιπόν θεώρησε πως η Ριάνα είναι η πλέον κατάλληλη για να διαφημίσει ένα ρόφημα από νερό καρύδας (συγκεκριμένα χυμό άγουρης καρύδας) το οποίο προωθεί η εταιρία στην οποία η βασίλισσα της ποπ είναι βασική μέτοχος.

Της εταιρίας «Vita Coco brand» που εξάγει το συγκεκριμένο προϊόν και έχει και άλλον έναν super star στο διοικητικό της συμβούλιο, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers Άντονι Κίντις.

Η Μαντόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ριάνα: «Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο για τη Vita Coco και χαίρομαι πολύ που θα την έχω στην ομάδα μου», ενώ η r’n’b σταρ απάντησε με τη σειρά της: «Λατρεύω τη Vita Coco. Είναι ένα αυθεντικό νερό καρύδας, από καρύδες που έχουν μαζευτεί με τα χέρια των ανθρώπων. Είναι τόσο νόστιμο και μας κάνει τόσο καλό!».

Να θυμίσουμε οτι η Ριάνα έγινε διάσημη όταν τραγούδησε το Under my umbrella ένα τραγούδι που είχε γραφτεί για εταιρεία που ήθελε να προωθήσει τις ομπρέλες της στην αγορά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment