PeristeriNews.gr
Διεθνή

H Φλόριντα ψήφισε Τραμπ και Κλίντον


Νικητής στις προκριματικές εκλογές της Φλόριντα αναδείχθηκε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας την χαριστική βολή στην υποψηφιότητα του αντιπάλου του Μάρκο Ρούμπιο.

Ο Τραμπ φαίνεται ότι θα κερδίσει το Οχάιο, το Μιζούρι, τη Βόρεια Καρολίνα και το Ιλινόι, πλησιάζοντας έτσι στην εξασφάλιση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών.

Από την πλευρά του Δημοκρατικού Κόμματος, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κέρδισε την Φλόριντα από τον Μπέρνι Σέντερς τον βουλευτή από το Βερμόντ.

Μετά το αποτέλεσμα της Φλόριντα, ο βουλευτής της ίδιας πολιτείας Μαρκ Ρούμπιο ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον εκλογικό αγώνα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, αφήνοντας τον κυβερνήτη του Οχάιο Τζον Κέισικ και τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, επίσης υποψήφιους για το Ρεπουμπλικανικό χρίσμα, να αντιμετωπίσουν τον Τραμπ.

Aποσύρεται από την προεκλογική κούρσα ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Μαρκ Ρούμπιο

Την απόσυρσή του από τη μάχη για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο Μαρκ Ρούμπιο, καθώς απέτυχε να επικρατήσει στις προκριματικές εκλογές που διεξήχθησαν σε σημαντικές πολιτείες.

«Ενώ αυτή η χρονιά μπορεί να μην ήταν η χρονιά για ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον μας, εξακολουθώ να νιώθω ελπίδα και αισιοδοξία για την Αμερική» είπε ο Μαρκ Ρούμπιο, μιλώντας στους υποστηρικτές του.

Η ανακοίνωση έγινε με φόντο τις χαμηλές επιδόσεις του Μαρκ Ρούμπιο στο Μίσιγκαν και το Μισισιπί, την περασμένη εβδομάδα, όπου συγκέντρωσε μονοψήφια νούμερα στις προκριματικές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment