PeristeriNews.gr
Media

H Αυγή «έκοψε» το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue


Σταματάει η Public Issue να πραγματοποιεί το Πολιτικό Βαρόμετρο για λογαριασμό της Αυγής, ύστερα από σχετική απόφαση της εφημερίδας. Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή από την ίδια την εταιρεία δημοσκοπήσεων, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Οκτωβρίου η Αυγή είχε δημοσιεύσει ευρήματα του Πολιτικού Βαρομέτρου της Public Issue, σύμφωνα με τα οποία εννέα στους 10 πολίτες είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση.

Το 85% των ερωτηθέντων εκτιμούσε ότι η χώρα βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση και το 42% θεωρούσε ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Καταλληλότερο πρωθυπουργό έκρινε τον Αλέξη Τσίπρα το 23%.

Τα εν λόγω ευρήματα είχαν πυροδοτήσει κόντρα μεταξύ της Ν.Δ. και του Μαξίμου. Αφορμή είχε σταθεί η τοποθέτηση του πολιτικού αναλυτή και συμβούλου επικοινωνίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τάκη Θεοδωρικάκου ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αποτελούν «την πλήρη επιβεβαίωση της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Είχε καλέσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «να ακούσουν την φωνή της κοινωνίας και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές το ταχύτερο δυνατό».

Άμεση ήταν η αντίδραση κύκλων Μαξίμου, οι οποίοι σχολίασαν ότι «είναι λογικό να βιάζεται η Νέα Δημοκρατία» καθώς «ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις».

«Η δημοσκόπηση έχει προκαλέσει πανικό στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», ανταπάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment